Králiky kraľujú v družstevnej maštali - Šmahel, J.
Predseda Poľnohospodárskeho družstva Čataj Ing. Jaroslav Šmahel o hospodárení družstva po jeho transformácii. Od r. 1993 v živočíšnej výrobe len ošípané a králiky. Veľký záujem o králiky zo zahraničia, minimálny na Slovensku. Prednosti bieleho plemena Hýla. Ťažkosti s administratívou pri vývoze králikov.