Mlieko Príloha
Mliečne výrobky - základ zdravia a výživy obyvateľstva. Kvalitné mlieko z podhorských pastvín. Prírodné syry. Výrobky z ekologicky čistých surovín. Adresáre výrobcov mliečnych výrobkov.