Prísne v spoločnom agrárnom trhu - Ižáková, Viera
Charakteristika ekonomického prostredia výroby a spracovania mlieka z pohľadu integrácie Slovenska do Európskej únie. Nevyhnutnosť zmeny spoločnej agrárnej politiky EÚ. Opatrenia pre režim na mlieko a mliečne výrobky, ktoré platia v súčasnosti v rámci spoločného trhu EÚ.