Spotrebu hydiny neviažte iba na burčiakovú sezónu - Luptáková, O.
Dopyt a spotreba hydiny na Slovensku. Výrobné náklady na chov. Úroveň produkcie a predaj. Informačný systém, ktorý využíva hydinársky závod v Topoľčanoch zabezpečujúci objednanie, expedíciu a predaj. Činnosť hydinárskeho podniku Penta, s.r.o. Miloslavov. Dovoz zabitej hydiny do SR v r. 1996.Vývoj stavov hydiny podľa kategórií v r. 1990, 1995, 1996 a predpoklad na rok 1997. Náklady na prvovýrobu, jatky a obchod.