Modelování poptávky českých domácností po finančních aktivech v období kuponové privatizace - Allen, Ch
Problematika modelovania dopytu sektora domácností v ČR po finančných aktívach v období transformácie. Odvodenie modelu, ktorý by umožnil stabilné odhady dopytu domácností po jednotlivých zložkách finančného portfólia (peniazoch, termínových vkladoch, vkladoch v zahraničných menách, kupónových akciách).