Analýza práce ako súčasť pracovného hodnotenia v hotelierstve - Vetráková, Milota
Analýza práce - systematická procedúra na získanie podrobných a objektívnych informácií o práci, pracovných nárokoch, podmienkach a úlohách, ktoré sa vykonávajú alebo budú vykonávať. Typy prác v hotelierstve. Osobitosti práce v hotelierstve. Percentuálne váhy hodnotenia práce v hotelierstve. Ciele pracovného hodnotenia.