Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania - Sniščák, Vincent
Výskum v oblasti systémov spoločného stravovania. Zameranie výskumu na hodnotenie kvalitatívnej úrovne systémov spoločného stravovania (školský a závodný). Negatívne črty ich terajšieho stavu. Možný prínos zahraničných firiem na jeho zlepšenie. Úroveň spoločného stravovania z aspektu napĺňania výživových potrieb zákazníkov. Hodnotenie kvalifikačnej úrovne pracovníkov. Výsledky výskumu.