Business as a Calling - Čaplánová, Anetta, 1967-
V knihe Business as a Calling - Podnikanie ako poslanie, posunul M. Novak svoj záujem o ekonómiu na oblasť podnikania. Chápanie podnikania a jeho prínos pre spoločnosť. Pohľad filozofa, teológa na túto oblasť. Novak sa zamýšľa nad súčasnými problémami podnikateľského sektora. Správne využitie prostriedkov získaných podnikateľskou činnosťou na dobročinné ciele.