Deutsche Ausgleichsbank - Nemecká vyrovávacia banka - Stahlová, Jarmila
Úloha Nemeckej vyrovnávacej banky - Deutsche Ausgleichsbank v podpore malého a stredného podnikania. Sociálna oblasť pôsobenia banky. Projekty v zahraničnoobchodnej činnosti. Spolupráca banky s Národnou agentúrou pre rozvoj malého a stredného podnikania. Rozvojové projekty, ktoré sa uskutočnili v spolupráci s bankou v oblasti cestovného ruchu na Slovensku.