Investovanie a podnikanie cudzincov v Maďarskej republike - Keselý, V.
Súčasťou procesu transformácie slovenskej ekonomiky je aj jej kapitálová účasť na podnikateľských aktivitách v cudzine. Základom úspešného podnikania v cudzine je poznanie podnikateľského prostredia, ochrany investícií, foriem a režimu podnikateľských aktivít. Základné princípy investovania a podnikania cudzincov v Maďarskej republike. Založenie spoločnosti so zahraničným kapitálom a podielnictvo na existujúcich spoločnostiach. Podmienky fungovania spoločnosti so zahraničnou kapitálovou účasťou.