Poľnobanka pre podnikateľov Príloha - Pumová, A.
Americký úverový program na rozvoj malého a stredného podnikania na Slovensku (SAEF). Úverový program s Poľnobankou. Úverový rámec, do ktorého fond poskytuje pôžičky. Minimálna úroková sadzba. Maximálna doba splatnosti úveru. Odklad prvej splátky istiny. Podmienky pre žiadosť úveru.