Program strednodobej politiky podpory malého a stredného podnikania - dokument strategického významu - Bartl, J.
Hlavný cieľ štátnej strednodobej politiky podpory malého a stredného podnikania. Prioritné zameranie podpory. Podporné legislatívne opatrenia. Zámer štátnej politiky.