Riadenie inovácií - Konvit, M.
Poradenstvo v podnikaní. Čo treba robiť, aby sa podnikateľ po počiatočnom úspechu v podnikaní nedostal rýchlo dolu. Podmienka úspechu v podnikaní. Inovácia ako kľúčový prvok podnikateľskej stratégie. Rozlíšenie dvoch typov inovácie: bežná, priebežná inovácia a strategická inovácia. Dva rôzne indikátory, ktoré svedčia o potrebe inovácie. Iné ukazovatele, ktoré signalizujú začiatok zlomu.