Stěžejní otázky podnikání
Kľúčové otázky začínajúcich podnikateľov. Pravidlá pri rozhodovaní, vypracovanie zdôvodneného rozhodnutia, zodpovedajúceho daným podmienkam tej ktorej firmy. Definovanie cieľov podniku. Vypracovanie stratégie, ktorá umožní dosiahnutie cieľov. Otázky realizácie stratégie.