Utváranie podnikovej kultúry je dlhodobý proces a prípadné chyby sa neodstraňujú ľahko - Kachaňáková, Anna
Problematika podnikovej kultúry z pohľadu slovenských podnikov. Dynamika ako základná charakteristika podnikovej kultúry. Vzájomné súvislosti podnikovej kultúry a podnikovej stratégie. Proces zmeny podnikovej kultúry a jej akceptovanie pracovníkmi. Kultúra a riadenie ľudských zdrojov. Podniková kultúra ako významný prostriedok motivácie pracovníkov.