Výsledky prvej fázy medzinárodného projektu štatistických úradov o vývoji podnikateľskej sféry krajín strednej a východnej Európy - Papaj, Karol
Panel Peco Project - medzinárodný projekt zameraný na novovzniknuté podniky v krajinách SVE. Štatistický úrad SR sa pripojil k projektu v r. 1994. Aktivita ekonomických subjektov. Predmet podnikania, jeho očakávaný vývoj a veľkosť ekonomického subjektu. Spôsob vzniku podniku, investičná aktivita. Príčiny problémov ekonomických subjektov. Charakteristika vlastníkov - manažérov ekonomických subjektov.