Manažer. Čtvrtletník pro manažery Management změn
Z obsahu prílohy na tému manažment zmien. Manažér v procese zmien. Názory topmanažérov ako zvládnuť transformačné zmeny. Vodcovia a ich know-how, manažérska prax. Manažérske informačné systémy v českých podmienkach.