Nástroje a metódy controllingu - Kalafutová, Ľudmila
Nástroje vnútropodnikového riadenia. Schéma vzájomných vzťahov medzi jednotlivými nástrojmi vnútropodnikového riadenia podniku. Kalkulovanie s úplnými nákladmi. Kalkulovanie s neúplnými nákladmi. Výpočet nulového bodu zisku. Metóda variabilných nákladov. Príspevkový zisk.