Užitek koučování pro manažery
Význam koučovania pre manažérov. Získavanie nového spôsobu myslenia a konania v oblasti pracovnej aktivity i v osobnom živote. Skúsenosti s koučovaním v USA. Výber kouča. Fungovanie koučovania na príkladoch z praxe. Kto potrebuje kouča, pre koho je koučovanie odporúčané.