Zisk nie je cieľ, ale prostriedok na dosiahnutie iných cieľov. 1 - Brziak, Vladimír
Súčasné trendy v organizačnom rozvoji slovenských podnikov. Stratégia, organizačná štruktúra, proces a štýl riadenia, funkčné využívanie ľudského kapitálu a orientácia na zákazníkov. Nové štýly v modernom riadení. Moderná orientácia v manažmente podnikov. Odklon od ekonomického myslenia k sociálnemu. Etika ako dominantná črta fungovania podniku.