Šíření a využívání informací z hlediska participativního rozhodování - Říhová, Z.
Analýza niektorých výsledkov štúdie názorov a správania manažérov, pokiaľ ide o šírenie informácií za účelom umožnenia participatívneho rozhodovania. Súhrn a diskusia niektorých výsledkov medzinárodnej štúdie v rámci projektu European Human Resources Management. Úloha informačných technológií v rozhodovaní.