Řízení rizik a plán kontinuity podnikání - Veverka, I.
Máloktorá organizácia vo verejnom sektore má spracovaný plán kontinuity podnikania, ktorý by umožňoval zmierniť straty a čo najskôr obnoviť prevádzku v prípade požiaru či inej katastrofy. Charakteristika zásad vychádzajúca z britských skúseností s riadením rizík (risk management). Zásady riadenia rizík: Prevencia. Tímové plánovanie. Vymedzenie problému. Zisťovanie údajov. Vytvorenie reálne použiteľného plánu. Tím obnovy. Overovanie plánu.