Vyrovnať sa svetu Extra príloha Cofax 1997 - Valent, P.
Rozhovor s generálnym riaditeľom š.p. Slovenské telekomunikácie Ing. P. Valentom. Hodnotenie doterajšieho priebehu modernizácie slovenských telekomunikačných sietí. Porovnanie telekomunikačnej infraštruktúry s krajinami Európskej únie. Finančné zdroje na modernizáciu. Vytváranie konkurenčného prostredia. Ponuka nových produktov pre zákazníkov. Hodnotenie slovenskej legislatívy upravujúcej podnikanie v oblasti telekomunikácií.