Poskytovanie pomoci dopravcom v zahraničí - Trpiška, P.
Služby, ktoré zabezpečuje Združenie Česmad Slovakia v Bulharsku, Česku, Rumunsku, Taliansku a Španielsku po preskúmaní možností poskytovania technickej pomoci slovenským dopravcom v zahraničí.