Vodná a kombinovaná doprava. 4 Terminály kombinovanej dopravy - Žarnay, P.
Pozoruhodné terminály kombinovanej dopravy v Holandsku. Systém multimodálych prepráv. Spoločnosti pre multimodálnu prepravu. Logistické stredisko kombinovanej dopravy. Eurosilo Transport Venlo. VCK Terminal Amsterdam.