Metro v Bratislave - Zverková, Daniela
Rozhodovanie o výstavbe metra v Bratislave. Polemika o spôsobe riešenia dopravy v Bratislave. Viacero technológií výstavby. Dopravné zaťaženie sa nedá zvládnuť bez nosného systému. Centrum Bratislavy je neúnosne preťažené. Plány na výstavbu metra z roku 1992. Technické parametre a výkonnosť ľahkého metra. Schéma trasového nosného systému mestskej hromadnej dopravy v Bratislave.