Železnica ako zrkadlo národného hospodárstva - Sinai, B.
Hodnotenie súčasného postavenia železníc a o problémoch súvisiacich s procesom transformácie hovorí generálny riaditeľ Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Ing. Bartolomej Sinai. Racionalizačný proces železníc. Modernizácia v oblasti osobnej, nákladnej dopravy, dopravných ciest a železničných uzlov. Problém privatizácie železníc.