Stepan R. Derežov: Na stretnutiach akcionárov Gazpromu sme nijakých Slovákov nevideli - Derežov, S.R
Rozhovor s členom vedenia Gazpromu S.R. Derežovom. Charakteristika spoločného slovensko-ruského plynárenského podniku. Otázka reálnosti južnej vetvy plynovodu Jamal, ktorá by mala viesť cez Slovensko. Väzba akcií Gazpromu a niekotrých zahraničných firiem. Rozdelenie ziskov v spoločných podnikoch. Investičná a exportná politika Gazpromu.