Vnitrozemská vodní doprava. 5 - Šubert, M.
Posledný zo seriálu článkov o vnútrozemskej vodnej doprave. Zodpovednosť dopravcu podľa Obchodného zákonníka. Konkurenčná schopnosť vodnej dopravy. Výroba a oprava lodí.