Vnitrozemská vodní doprava. 3 - Šubert, M.
Používané prepravné dokumenty vo vodnej doprave. Nákladný list. Náložný list (konosament). Skladiskový list (warrant). Zoznam nákladov. Príkaz k prekladu zásielky. Príkaz k uskladneniu/vyskladneniu. Skladový list.