Slovenská pošta pripravuje nové marketingové aktivity - Kuča, Š.
Marketing Slovenskej pošty, š. p., Banská Bystrica pripravuje pre svojich klientov na r. 1997 skvalitnenie služieb a zvýšenie výkonov. Straty a prevádzkové výkony pošty. Vyvíjanie aktivít v obstarávateľskej činnosti, a to formou komerčnej činnosti. Zavedenie úvodného projektu predaja doplnkového tovaru na poštách. Snaha pošty rozšíriť svoje služby aj na poisťovacom trhu. Zavedenie nového produktu - prioritné zásielky. Príprava novej služby - zberné jazdy.