Elektronické registračné pokladnice - Pastierik, Vladimír
Ucelený pracovný prehľad právnych predpisov o povinnosti používať elektronické registračné pokladnice (ERP). Právna úprava a metodika. Zmeny východiskovej právnej úpravy. Platné právne predpisy. Povinne evidované tržby. Praktické príklady z praxe.