Vývoj vnitropodnikového účetnictví - Mikšánek, A.
Typy vnútropodnikového účtovníctva. Problémy pri účtovaní nákladov a výnosov vo vnútropodnikovom účtovníctve. Využitie vnútropodnikového účtovníctva. Zmeny predpisov.