Zákon o účtovníctve
Zákon z 12.12.1991 č.563/1991 Zb. o účtovníctve v znení zákona NR SR č.272/1996 Z.z. z 12.9.1996. Spôsob vedenia účtovníctva a jeho preukázateľnosti. Účtovné návrhy, doklady, zápisy a účtovné knihy.