Účtovanie odpisov a sprostredkovania - Pecháčová, Tatjana
Postup fyzickej osoby, ktorá vedie jednoduché účtovníctvo, pri účtovaní odpisov a sprostredkovania. Účtovníctvo a daň z príjmov. Úprava hospodárskeho výsledku. Účtovanie uzávierkových operácií. HIM vo výkaze o majetku. Sprostredkovateľská odmena. Potreba poznať predpisy o účtovníctve.