Ako ďalej v odpisovej politike? - Kováčová, Z.
Úloha odpisov v trhovej ekonomike. Členenie odpisov. Základné charakteristické rysy daňových odpisov platných od 1.1.1993: hodnotový základ, vstupná cena, odpisová skupina, metódy odpisovania. Zmeny v odpisovej politike v r. 1993-1996. Porovnanie lehôt odpisovania v SR s lehotami platnými v krajinách EÚ. Zámery odpisovej politiky po r. 1996.