Prax zostavovania konsolidovanej účtovnej závierky podnikateľov. 4 - Hvoždarová, Jana
Zostavovanie konsolidovanej účtovnej závierky podnikateľov. Uvedenie konsolidovanej metódy cenných papierov alebo vkladov do ekvivalencie. Konsolidácia kapitálu pri metóde uvedenia do ekvivalencie.