V čom je ťažisko práce interného auditu? - Oberhauser, Ján Artur
Rôzny prístup a rôzna aplikácia výkonu interného auditu v organizáciách. Pracovný rámec pre činnosť interného auditu. Všetky systémy, procesy, operácie, funkcie a činnosti v organizácii podliehajú hodnoteniu interných audítorov.