Kalkulácia vlastných nákladov pri oceňovaní majetku vytvoreného vlastnou činnosťou - Bojňanský, Jozef
Poukázanie na vecný nesúlad medzi dikciou zákona o účtovníctve týkajúcou sa kalkulačných postupov pri oceňovaní majetku vytvoreného vlastnou činnosťou a aplikáciou takto stanovených cien pri výpočte základu dane z príjmov. Zaúčtovanie majetku vytvoreného vlastnou činnosťou, ktorý je ocenený v zmysle kalkulácie vlastných nákladov v podvojnom účtovníctve podnikateľov.