Stanovení a řízení hodnoty firmy - Chuchro, J.
Predchádzajúce hodnotiace pozície firmy založené výhradne na účtovnícko-štatistických ukazovateľoch sa v súčasnej tvrdej konkurencii na trhu stáva nedostatočným. Riadenie firmy na základe jej hodnoty, sledovanie dopadov vývoja na trhu. Charakteristika javov a tendencií, ktorých poznanie je dôležité pri riadení hodnoty firmy. Účel a cieľ stanovenia a riadenia hodnoty firmy. Prehľad metód pre výpočet hodnoty firmy. Model pre stanovenie a riadenie hodnoty firmy na báze fuzzy prístupov. Informačné toky a väzby modelu.