Grafobal Skalica buduje skupinu firiem operujúcich v strednej Európe - Vašina, P.
Výsledky hospodárenia spoločnosti Grafobal, a.s. Skalica. Hlavní akcionári spoločnosti. Rozdelenie zisku. Plánované priame investície. Označenie Grafobalu za vedúcu firmu na českom a slovenskom trhu. Plán tržieb na r.1997.