Majoritné postavenie v Slovnafte získala manažérsko-zamestnanecká spoločnosť Slovintegra - Žitňanský, Eduard
Prezídium FNM SR rozhodlo o predaji 15 perc.-ného podielu v a.s. Slovnaft, spoločnosti Slovintegra, ktorá v súčasnosti kontroluje 54 perc. akcií rafinérie. Významným akcionárom Slovnaftu je Európska banka pre obnovu a rozvoj (EBOR), ktorá vlastní 10,3 perc. akcií. Hlavní akcionári Slovnaftu, a.s. Bratislava. Hospodárenie Slovnaftu.