Akcie LR Crystal držať Príloha - Kukučka, J.
Ekonomicko-finančná analýza podniku LR Crystal, a.s. Lednické Rovne. Základná charakteristika podniku. Produkcia, export, investície, zisk a počet zamestnancov. Základné ekonomické a finančné ukazovatele. Vývoj koeficienta likvidity. Odporúčanie pre investorov a akcionárov. Swot analýza.