Akcie špekulatívne držať Príloha - Kukučka, J.
Ekonomicko-finančná analýza podniku Merina, a.s. Trenčín. Základná charakteristika spoločnosti. Výrobný program. Investičná politika. Hospodárske výsledky. Základné ekonomické a finančné ukazovatele. Vývoj koeficientov likvidity. Swot analýza. Štruktúra akcionárov a obchodovateľnosť s akciami.