Elektrokarbon mierne ziskový Príloha - Sedlák, I.
Ekonomicko-finančná analýza spoločnosti Elektrokarbon Topoľčany. Predaj. Podnikateľský zámer. Hospodárske výsledky. Štruktúra aktív a pasív. Vývoj čistého zisku. Štruktúra predaja produktov.