Hodnotenie likvidity podniku - Kalafutová, Ľudmila
Hodnotenie likvidity podniku z hľadiska: informačných zdrojov likvidity (informácie z účtovných závierok), ukazovateľov likvidity (stavové, tokové), faktorov likvidity a jej elasticity.