Hospodársky výsledok - zisk alebo strata - Kalafutová, Ľudmila
Hospodársky výsledok je syntetickým (komplexným) ukazovateľom, ktorý dostaneme rozdielom z podnikových výnosov a nákladov. Pohľad na ukazovateľ z hľadiska daňového, účtovného a ekonomického.