Nevíte co s penězi? - Kříž, M.
Najbežnejšia forma investícií - vklady. Výhody a nevýhody investovania do akcií, obligácií, penzijného fondu a stavebného sporenia. Podmienka vedenia portfóliových účtov vo vybraných formách. Poplatky pri vstupe a výstupe z niektorých podielových fondov.