NOVOKER, a.s. - analýza spoločnosti Vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti NOVOKER, a.s., Lučenec. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.