Zlý zákon, slabá disciplína - Višváder, P.
Príčiny a dôsledky platobnej neschopnosti. Neúčinnosť doteraz prijatých opatrení štátu. Platobná neschopnosť - najvýraznejší sprievodný negatívny jav transformácie ekonomiky. Najvýznamnejšie opatrenia, ktoré mali riešiť problém platobnej neschopnosti. Vzťahy medzi podnikmi. Reakcie podnikateľov. Opatrenia, ktoré navrhuje prijať vláda SR v súvislosti s analýzou platobnej neschopnosti.